21/1/07

Fins que arribi l'iPhone

Sona: Metallica - Whiskey in the Jar

És un fet important i conegut* que l'obsolescència es planifica. És a dir: els productes tecnològics tenen data de caducitat. Cada cert temps apareix en el mercat un nou producte o un nou model d'un producte existent (ja sigui de la mateixa empresa o de la competència) que converteix en obsolets (id est: vells, antiquats) els productes exitentes fins al moment. Això és el que ha passat amb el iPhone de Apple, del que ja vaig parlar a aquesta entrada, i que ha deixat antiquats a tots els telèfons mòbils amb mp3.

Fins que surti al mercat i pugui aconseguir-ne un, necessito un telèfon mòbil nou. Fa mesos que la bateria de la meva HP iPAQ h6340 ve disminuint la seva capacitat, fins al punt que ara només dura un dia i mig quan havia durat 11 dies. A més, els materials han resultat no ser tan bons ni tan duradors com semblaven.

La tecla de baixar volum s'ha trencat, així com la tapa de la presa d'auriculars. A més, la bateria ha patit un incident i apareix esquerdada.

A aquesta foto es pot veure la bateria trencada en un cantó.


Detall de la bateria trencada.

I en aquesta es pot veure com li falta un botó del lateral.

Així que, entre unes coses i altres, crec que em compraré un mòbil, faré servir la PDA només per al GPS i esperaré que arribi el meu esperat iPhone. He localitzat aquest SHARP 770SH ML en el catàleg de punts de Vodafone:



Les seves caraterísticas principals són:

- 3G amb Vodafone Live!
- TV en directe
- Correu POP
- Pantalla de 262.000 colors @ 240×320
- Càmera integrada de 1,3 megapixels
- Reproductor de MP3 i vídeo
- J2ME MIDP 2.0
- Bluetooth i USB
- 5 MB de memòria interna
- Ranura microSD
- Autonomia de 220 minuts en conversa i 340 hores en espera
- Pes de 110 grams
- Dimensions 101×49,9×17,1 mm.



Em surt per uns 70 euros, així que creo que ja tinc substitut per al meu Smartphone fins que pugui comprar el iPhone. A més, és McLaren - Mercedes - Vodafone XD

* Així comença la "guia de l'autoestopista galàctic". És una mena d'homenatge :)

1 comentario:

Ludo dijo...

El meu treo 650 és vodafone - Ferrari ;-)